Gå till innehåll

Om oss

Esri Sverige är landets största leverantör av GIS (Geografiska Informationssystem). Vi tillför den geografiska dimensionen till befintliga IT-system och förvandlar svårsmält marknadsfakta till lättöverskådliga kartor, som bidrar till bättre beslutsunderlag.

Esri Sverige är svensk distributör av programvaran ArcGIS från Esri Inc, och tillhandahåller även andra ledande programvaror för GIS. Vi har 100 anställda i Sverige och kontor i Gävle, Stockholm, Falun, Karlskrona, Växjö, Malmö och Jönköping. Huvudkontoret finns i Gävle.

Om S-GROUP

S-GROUP är en nordeuropeisk koncern som arbetar med världens främsta programvaror för hantering av GIS och tillhandahåller IT-baserade affärs- och verksamhetslösningar där läget har betydelse för företag, kommuner och myndigheter. S-GROUP har 500 medarbetare i Sverige, Finland, Polen och Litauen. I koncernen ingår företag som Esri Sverige, Esri Finland, Esri Polska, Halda, Kordab, Progira och S-GROUP Solutions. Huvudkontoret finns i Gävle.

Om Esri Inc.

Esri Inc grundades 1969 och är med över 300 000 kunder världens största utvecklare och leverantör av GIS-programvara. Esri har sitt huvudkontor i Kalifornien och regionala kontor i hela USA, internationella återförsäljare i mer än 90 länder och över 1 700 samarbetspartners. I Sverige representeras Esri av Esri Sverige.

 

 

 

 

       

         

        

  Följ oss på LinkedIn

Esri Sverige stödjer
Geo Life Region

  

S-Group Logo