Det här är Esri Sverige

På Esri Sverige gillar vi människor, kartor och teknik. Vi brinner för att utveckla och sprida nyttan med geografisk information och analys – både i redan GIS-centriska organisationer och till verksamheter som ännu inte har upptäckt kraften i att ha koll på läget.

Esri Sverige är landets största leverantör av GIS (geografiska informationssystem). Vi är svensk distributör av Esris programvara ArcGIS och tillhandahåller även andra ledande programvaror för GIS. Hos oss finns den bästa GIS-expertisen och i vårt erbjudande ingår både konsulttjänster, användarsupport och en kursverksamhet.

Esri Sverige är ett svenskägt företag och en del av S-GROUP-koncernen. Vi har 100 anställda fördelade på våra kontor i Gävle, Stockholm, Falun, Malmö, Karlskrona, Växjö och Jönköping. Huvudkontoret finns i Gävle.

Vårt företag ingår i Esris globala affärsnätverk. Det innebär bland annat att våra kunder är en del av världens största nätverk för GIS-användare, med 1 miljon användare i mer än 300.000 organisationer.

Vi berättar gärna mer om vad vi kan göra för din organisation

Kontakta oss →
Om cookies | Kontakta oss