Få ut mer av din Exceldata

Guide till nya insikter →

När du ser var förstår du varför

Diagram och tabeller i Excelark och andra kalkylblad är bra men det går att skapa ännu större förståelse genom att koppla dina kalkyldata till en karta. Då framträder nya mönster och samband som inte går att se i rader och kolumner, och det blir enklare att förstå, förklara och agera.

3 saker ditt kalkylblad inte visar dig

När en visualisering tydligt visar var något sker förstår du också snabbare varför. Det gör det enklare att fatta beslut. Allt du behöver göra är att använda modern teknik, geografi och ArcGIS Maps for Office.

Bildgrafik

Var det händer

När du drar och släpper ett kalkylblad på en digital karta visualiseras dina data direkt. Du ser var saker sker och upptäcker mönster som tidigare varit dolda.

Bildgrafik

Varför det sker

Lägg till ytterligare data på din interaktiva karta för att förstå varför saker sker. Med ArcGIS får du tillgång till kostnadsfria data som du får använda så mycket du vill.

Bildgrafik

Vad du kan göra åt det

Du fattar bättre beslut snabbare när du ser dina data på en karta. Prova de inbyggda analysverktygen för att upptäcka nya samband som du tidigare inte känt till.

Ladda ner guide

Kom igång med att förvandla dina data själv. I den här guiden går vi igenom steg för steg vad du behöver göra. Fyll i din e-post nedan så får du en länk där du kan ladda ner materialet. Vi hoppas det leder till nya insikter!

Anna Ericsson

Tel: 023-75 54 03
anna.ericsson@esri.se