Webbinar

Fatta bättre beslut med geografiska analyser


Skrolla ner för att se webbinaret →

Introduktion till geografiska analyser

En majoritet av all data som skapas i ett företag eller en verksamhet kan kopplas till en fysisk plats. Analyser och scenarios med den geografiska dimensionen som grund ger dig de svar du behöver för att fatta rätt beslut och undvika dyra misstag. I det här webbinaret bjuder vi på en introduktion till geografiska analyser för beslutsfattare och ger exempel på hur geografiska data effektiviserar verksamheten.

"Har man inte jobbat med någon form av geografiskt analysverktyg tror jag inte man förstår vilken vit fläck man har på sitt verksamhetsdata."

Rikard Birgersson, Sales Director på Esri Sverige

Ämnen som webbinaret tar upp

heatmap

1. Visualisering med karta ger unik översikt

Genom att addera den geografiska dimensionen till verksamhetsdata går det att visualisera informationen på en karta. Det ger en översikt som inte går att få på annat sätt.

Geografisk analys

2. Resultaten av en analys visas på karta

En geografisk analys utför avancerade beräkningar och visar resultatet på en karta. Den visuella översikten ger insikt direkt och även om frågorna är komplicerade blir svaret enklare.

Geografisk analys

3. Kraftfullt underlag till beslut som effektiviserar

Med analyser som bygger på verkliga data elimineras diskussioner baserade på magkänsla. Det gör att du kan fatta rätt beslut direkt. Det effektiviserar och sparar tid och pengar.

Se webbinaret: Fatta bättre beslut med geografiska analyser

Fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi en länk där du kan se inspelningen av webbinaret.