2018

Esri Partner
Conference


3–5 mars 2018 | Palm Springs Convention Center

Together We Grow the GeoSpatial Industry

Det här är årets största och viktigaste konferens för dig som är Partner till Esri. Konferensen äger rum under några intensiva dagar och den ger dig en unik möjlighet att hålla dig ajour med den senaste marknadsutvecklingen inom GIS-området innan informationen släpps till den breda allmänheten.

Liksom tidigare år erbjuder vi dig att vara med på vårt arrangemang i Palm Springs. Detta innebär att vi ordnar med din konferensregistrering innan resan, ser till att du får ett hotellrum på samma hotell som övriga Esri-svenskar samt att du erbjuds vara med på en rad spännande aktiviteter på plats i Palm Springs.

Esri Showcase

Träffa företagen och individerna som bygger morgondagens lösningar. Kläm och känn på demos, ta möjligheten att lära dig något nytt och få svar från Esris experter på dina frågor. Esri Showcase öppnar måndag 5/3, kl 14:00.

GIS Solutions Expo

Träffa över 300 utställare som representerar företag och organisationer i framkant av geospatial teknik.

Summits and Sessions

Djupdyk i försäljning, best practices, marknadsföring, teknikkoncept och samtala med Esri’s Business Development teams.

Jim Christoffersen Golf Classic

Är du en inbiten golfare eller en nyfiken nybörjare ta chansen att delta i trevlig och avslappnad fyrmanna shamble på Indian Canyons Golf Resort som står värd för den årliga golftouren för EPC-deltagare och Esri-personal.

Welcome Social

Träffa andra partners, distributörer och Esri teamen på lördag kvällens välkomstmingel.

Palm Springs

Hitta spännande platser i Palm Springs. Du kan även testa Map Tour som en native app i din smarta telefon eller platta, AppStudio for ArcGIS. Palm Springs Map Tour

Praktisk information