Mässa för samhällssäkerhet

28-29 november, Kista

Boka en expert

Möt oss på mässa för säkrare samhällen


Den 28–29 november 2017 finns vi på plats på mässan Mötesplats samhällssäkerhet på Kistamässan, Arne Beurlings Torg 5. Kom och ta del av hur vi kan hjälpa er att fatta de kompetenta beslut som behövs när läget är som mest akut. Vi berättar hur vår GIS-teknik ger den nulägesbild och kommunikation som behövs för smartare hantering av en kris eller olycka.

Så hjälper vi dig

Ledningscentral med koll

Erfarna inom samhällssäkerhet

Vi har många års erfarenhet av att hjälpa organisationer att förenkla sitt arbete inom samhällssäkerhet, med till exempel snabbare respons, kartläggning av risker och återuppbyggnad. Allt med geografin som grund. Och det stannar inte inom den egna verksamheten. Idag krävs samarbete mellan en mängd organisationer, samarbetspartners och ut mot medborgare. Vi har tekniken och metoderna som stöttar detta.

Heatmap

Den ovärderliga vikten av att veta var

När en incident inträffar krävs alltid kunskap om var den sker. Därför är det vitalt att ha tillgång till korrekta geografiska koordinater. Ett geografiskt informationssystem, GIS, erbjuder just det. Kombinerat med egna data, externa data, data från personal i fält och realtidsdata skapas de förutsättningar som fordras för att fatta kompetenta beslut i komplexa lägen. I såväl krissituationer som i vardagen.

Visar på touchkarta

Få skräddarsydd hjälp - fråga en expert

Har er verksamhet också behov av översikt som uppdateras i realtid? Säkra kommunikationsvägar? Boka ett möte på mässan med en av våra experter så berättar vi mer om hur GIS kan hjälpa er att arbeta effektivare över hela organisationen och med externa parter. Ladda gärna ner vår manual om aktuell lägesbild tills vi ses, den är god läsning och ger insikt i hur kan hjälpa verksamheter inom samhällssäkerhet. Ladda ner "Aktuell lägesbild med GIS"

Boka en expert

Alla verksamheter har sina unika utmaningar. Vi har den erfarenhet och kompetens som krävs för att just ni ska kunna arbeta för ett säkrare samhälle. Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi en mötestid på mässan Mötesplats samhällssäkerhet i Kista den 28–29 november 2017. Vi ses!

Mats Fröjdenlund

KAM Defence and National Security

Tel: 026-15 05 37 

Besök mässans webbsida för mer information

Klicka här →