Kommersiella fastigheter

Boka demo

Välgrundade beslut bygger på insikter

Både strategiska och operativa beslut behöver ett beslutsunderlag som baseras på insikter från en mängd information om verksamheten och omvärlden. Viktiga komponenter är att informationen är lättillgänglig och uppdaterad - alla ska ha tillgång till rätt information oavsett om de är på kontoret eller är ute i fält.

Utveckling av fastighetsportföljen

Var har ni de rätta förutsättningarna för att öka er lönsamhet? Genom att ha en gemensam och aktuell lägesbild över era tillgångar, era konkurrenter och demografi kan ni skapa nya insikter. Genom dessa kan ni identifiera vilka av era fastigheter som underpresterar eller som presterar bra, samt identifiera vilka faktorer som är avgörande för framgång.

Följ era nyckeltal med en dashboard

Minskad risk vid investering

Ska ni bygga eller förvärva en ny fastighet? Hur analyserar ni då potentialen för fastigheten? Genom att kombinera och analysera många olika källor av information kan ni finna nya insikter och se nya mönster som gör att ni minskar risken vid investeringen. Se vår karta om hur ni kan använda extern information för att bedöma ett läge.

Utvärdera potentialen för en fastighet

Förutsättning för samverkan

Nyckeln till väl underbyggda beslut är att man har tillgång till beslutsunderlagen när besluten ska tas. Så det är kritiskt att informationen finns tillgänglig på vilken enhet som helst och varsomhelst. Det är också avgörande att man kan uppdatera informationen ute i fält för att få en bra uppdaterad bild med aktuell data.

Boka demo

Vill ni ha nya insikter om era fastigheter? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en demo utifrån era behov.