3 saker ditt kalkylblad inte visar dig

Kostnadsfri guide till nya insikter →

När du ser var förstår du varför

Dagens samhälle svämmar över av data, och när du försöker sammanställa detta i ditt kalkylblad blir frågan ofta hur du skapar någon vettig information av det. Upptäck hur nya mönster och samband framträder när du lägger dina data på en karta. Du gör det enkelt i Excel.

3 saker ditt kalkylblad inte visar dig

VAR det händer

Dra och släpp ditt kalkylblad på kartan för en omedelbar "aha-upplevelse". Du visualiserar enkelt dina data så du ser var saker sker och upptäcker mönster som tidigare varit dolda för dig.

VARFÖR det sker

Lägg till ytterligare data på din interaktiva karta för att förstå varför saker sker. Med ArcGIS får du tillgång till massor av kostnadsfria data som du får använda så mycket du vill.

VAD du ska göra åt det

Du fattar bättre beslut snabbare när du ser dina data på en karta. Prova de inbyggda analysverktygen för att upptäcka nya samband som du tidigare inte känt till.

Hämta din kostnadsfria guide

Var ska jag satsa? Var finns mina högkonsumerande kunder? Finns det några dolda samband? Allting sker av en anledning och det sker alltid på en plats. Därför är vi övertygade om att det är geografin som är nyckeln till bättre insikt.
Upptäck hur kartor i Excel ger nya insikter i 6 enkla steg.

Kontaktperson

John Smaaland

Tel: 08-655 32 14
john.smaaland@esri.se