Hur får jag svenskt språk i ArcGIS Online?

19 november 2015

Fråga: Kan jag ändra språket i ArcGIS Online så det blir svenska?

1. Svenskt gränssnitt fås automatiskt av de som i webbläsare har svenska satt som språk
    • Webbläsare Tools > Internet Options > Language
  2. Svenskt innehåll fås genom att ändra i sin profil
    • Logga in på arcgis.com, klicka på ditt namn, välj Redigera profilen/Edit profil och ändra språk och region efter önskemål.
    • Ändra region till Sverige för att få svenska Utvalda kartor och svenska kartor, appar etc. i Galleri. Ändra språk till svenska för att få svenskt språk (överordnad inställning gentemot inställningar i webbläsare).