Rapportera in fel på baskartan

19 november 2015

Rapportera in fel på baskartan

Hur gör jag för att rapportera in ett fel jag har upptäckt i baskartan?

Om man ser ett fel i baskartan får man rapportera in det själv till Esri Inc. Det är samma kanal in för alla användare, även distributörer.

Beroende på vilken karta som används så finns länkar till var man kan ge feedback. Därinifrån ska man öppna kartan och markera var felet är och kommentera i attributrutan (pop-up:en).

Klicka på Redigering och välj i listan till vänster det som passar bra. Spara din editering.

Tips! Gör en stor ruta annars syns den dåligt.

Nedan finns länkar till några av de respektive kartorna:

Topographic:

Street map:

Imagery:

Du hittar länkarna under Properties för lagret i ArcMap.