Importera style-fil till ArcGIS Pro

17 maj 2017

Jag vill lägga till mina stilfiler till ArcGIS Pro, hur gör jag?

En stil är en samling symboler som kan användas i en organisation för att ge kartor ett enhetligt utseende. Stilar som är skapade i senare versioner av ArcMap kan importeras och användas i ArcGIS Pro.
Det finns flera sätt att importera dessa filer:
1. Under Projektfliken > Styles, högerklicka och välj Importera, bläddra fram till din stil (.style).
2. Under Insert-fliken i stylegruppen, välj Importera osv.
När du importerat stilen, som i ArcMap heter .style, byter den namn till .stylx i ArcGIS Pro. Den sparas automatiskt i din projektmapp och läggs till i listan över stilar. Om några av dina stilar refererar till teckensnittsfiler måste du se till att du installerar dessa teckensnitt på din lokala dator innan du importerar stilen.