Exportera PDF

8 december 2015

PDF:er exporterade från ArcMap innehåller avancerad funktionalitet utöver användandet som grafiska format. En PDF kan innehålla lager från ArcMap:s innehållsförteckning, vilket gör att användaren kan klicka i eller ur visningen av lager och grafiska objekt i layouten. Dessutom kan PDF:erna innehålla attributinformation som användaren kan identifiera med hjälp av Object Data-verktyget i Adobe Reader och Adobe Acrobat.

Nedan beskrivs hur dessa används.

I tipset kan du läsa om följande delar:

• PDF-lager
  • PDF-attribut
  • Georeferenser för karta
Ladda hem tips