Publicera karttjänst från Pro till en fristående ArcGIS Server

21 oktober 2019

Om din organisation har en fristående ArcGIS-server så kan du dela en karta som en karttjänst via ArcGIS Pro 2.4.1 och senare. När du publicerar en karttjänst gör servern din karta tillgänglig via en tjänst-URL eller REST-slutpunkt.

Klientapplikationer kan använda URL: n för att få åtkomst till tjänsten och andra funktioner som du aktiverar under publiceringsprocessen. Karttjänster kan också läggas direkt till ArcGIS Pro via en ArcGIS Server-anslutning.

Ladda ner guiden