Hitta den GIS-kurs som passar dig

Vårt mål är att du som användare ska ha kunskap som gör att du nyttjar produkten på det mest effektiva sättet efter dina behov. I vårt utbud finner du allt från breda grundkurser till mer specifika tekniska kurser, från standardkurser till skräddarsydda specialutbildningar.

Schemalagda kurser

Våra schemalagda kurser går du hos oss i Stockholm. Nu kan du även välja att gå schemalagda online-kurser som genomförs på distans, i real-tid och med stöd av en lärare. För att boka en plats på en schemalagd kurs, klicka på önskad kurs i sammanställningen nedan för att komma till aktuell kursbeskrivning. I kursbeskrivningen finns knappen "Boka kurs" som öppnar upp ett bokningsformulär där du väljer kursdatum och fyller i dina uppgifter.

Anpassade kurser

Du kan också välja på olika varianter av anpassade kurser, alltifrån att vi kommer till er och håller en av våra standardkurser till skräddarsydda kurser utformade för att passa era arbetsflöden och mål.

Esri Academy

Genom Esri Academy erbjuder vi även e-learning, en kostnadsfri utbildningsform där du som användare kan välja bland hundratals olika webbkurser, seminarier, videos m m som du genomför när du vill och helt i egen takt.

Nedan hittar du vårt utbud av lärarledda kurser i ArcGIS, FME och Cityworks.

Kontakta våra kursrådgivare

Telefon: 0771-98 48 00
E-post: utbildning@esri.se

ArcGIS

Grunderna

Kartor och visualisering

Analys

Samarbete och delning

Insamling och hantering av data

Hantering av databaser och servrar

Skriptning och applikationsutveckling

Verksamhetsanpassade kurser

Cityworks

FME

Kontakta våra kursrådgivare