Creating Story Maps with ArcGIS

Om din karta kunde berätta en historia, vad skulle den då säga?

Tack vare ett helt nytt sätt att förmedla berättelser har Story Maps blivit omåttligt populära för att informera, engagera och inspirera sin publik. Den här kursen vänder sig till alla som vill kommunicera med kartor, lära sig begreppen, bästa praxis och om beslut som måste fattas när man skapar och delar Story Maps.

Tillsvidare erbjuder vi denna kurs som online-kurs. För dig innebär det att du kan delta i den bokade lärarledda kursen på distans, via din arbetsplats eller om du så önskar hemifrån. Du kommer fortfarande att kunna ställa frågor och diskutera precis som vid ordinarie lärarledda kurser. Det du behöver är en dator med internetuppkoppling. Vi rekommenderar att du sitter i en tyst miljö och har tillgång till headset (och gärna en webbkamera) för att underlätta bra kommunikation. Vi återkommer med instruktioner i god tid innan kursen så att du kan testa att kursmiljön funkar. Kursboken skickar vi till dig.

First page

${ItemName}

${description}
  • Översikt
  • Innehåll
  • Målgrupp
  • Programvara
${LearnHowTo}
${courseOutline}

${audience}

${prerequisites}

${SoftwareRequirements}

Kursinformation

Pris: ${Price}

Kurslängd: ${Days} dagar

Boka kurs

Kommande kurser

${occurancesHtml}

${RUN[DateRangeFormatter; ${startDate}; ${endDate}; 'j F Y'; 'sv-SE']}, ${Location}

${RUN[DateRangeFormatter; ${startDate}; ${endDate}; 'j F Y'; 'sv-SE']} - ${Location}
Denna kurs har inga fler kurstillfällen planerade under denna termin. Anmäl ditt intresse för kommande kurser genom att boka kursen ovan (ej bindande).