Gör avancerade analyser enkelt med Insights

Att se är att förstå. Det är därför visualiseringar av data är så värdefulla: det skapar förståelse och ger insikter som inte går att upptäcka på annat sätt. Och med Insights for ArcGIS kan du få fram det här med bara några klick, nu även via ArcGIS Online.

Insights for ArcGIS gör analyser enkelt

Insights for ArcGIS är en lättanvänd webbaserad app för analys av data såsom interna verksamhetsdata, en mängd externa datatyper och såklart geografiska data. Du når numer appen via ArcGIS Online, och sedan tidigare även som en del av en Enterpriselösning.

Appen kräver varken förkunskaper i GIS eller analys vilket gör den lätt att använda för alla med ett analytiskt behov.

Klicka och dra snabbar på

Tanken bakom Insights är att du bara genom att klicka och dra ska få fram informativa analyser direkt, tack vare visualiseringar av dina data. Visualiseringarna kan vara klassiska grafer och tabeller men även färger och mönster på en karta.

Vill du visualisera din analys på annat sätt eller komplettera dina data är du bara något klick bort. Det här innebär ett mer intuitivt arbetsflöde. Det ger resultat nästan direkt samtidigt som vägen till beslut och handling kortas ner.

Insights for ArcGIS gör analyser enkelt

Mönster på karta visar relationer

I Insights finns alla de vanligaste analysfunktionerna och med en karta i bakgrunden kopplad till dina dataset kan du identifiera relationer och mönster mellan data på olika platser. Det skapar förståelse som inte går att få på något annat sätt.

Allt med bara något klick. 

När du behöver dela dina resultat med andra är det inte svårare än något annat i Insights. Kom igång med en provversion redan idag!Prova idag
Läs mer:

Forsta sidan

Publicerat ${RUN[DateRangeFormatter; ${date}; ${EndDate}; 'j F Y'; 'sv-SE']}

${ItemName}

${shortDescription}

${description}