Hjälp finns när katastrofen slår till

  • Hjälp finns i händelse av katastrof

Aktuellt

Hjälp finns när katastrofen slår till

Är katastrofen ett faktum? Då finns hjälp att få, via Esri Disaster Response.

När vi nu vänt sommaren ryggen och löven skiftar färg kommer vi också in i en period där höststormar riskerar att lamslå de delar av landet som stormen drar över. Vid sådana stormar, eller andra allvarliga händelser, erbjuder vi katastrofhjälp via programmet Esri Disaster Response.

Hjälpen innebär att våra experter, produkter och relevant data blir tillgängliga för dig dygnet runt. Vi var till exempel med och hjälpte till när branden i Västmanland härjade 2014. Följ Twitterkontot för Esri Disaster Response där du kan se vad som är aktuellt i världen just nu.

Läs även gärna mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet att få en aktuell lägesbild i vardagen.

Om skribenten: Mats Fröjdenlund - KAM Defence and National Security & Bid Manager Emeritus

Mats Fröjdenlund arbetar med frågor inom försvar och nationell säkerhet på Esri Sverige. Han har lång erfarenhet av branschen, till exempel från Försvarsmakten och FN, och god kunskap om hur modern GIS-teknik underlättar när det behövs som mest.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev