3D-visualisering publiceras i bok över världens bästa kartor

  • 3D-visualisering publiceras i Map Book 2018

Aktuellt

3D-visualisering publiceras i bok över världens bästa kartor

Vi är glada och stolta över att berätta att en av våra kunders arbete ska förevigas i årlig kartbok med innehåll från hela världen.

Varje år publicerar Esri den internationella Map Book, som är en samling av några av världens bästa kartor och kartvisualiseringar. I nästa upplaga kommer en svensk karta, en 3D-film och kartvisualisering som Cleber Domingos Arruda i Helsingborg stad står bakom, publiceras i trycksaken.

Vi tog kontakt med Cleber och ställde den klassiska frågan: hur känns det?

– Det känns jättebra! Det var utmaning som jag föreslog för mig själv, att skapa 3D-filmen, och jag fullbordade det. Så jag är mycket stolt över resultatet.

På frågan om hur beskedet firades är han väldigt ödmjuk och säger:

– Jag pratar bara om det arbete jag gjorde med andra och jag antar att det är ett sätt att fira. Jag försöker inspirera andra att göra detsamma med sitt arbete.

Stort grattis, Cleber!

Lästips:

Om skribenten: Pernilla Lindblom - Marknadskommunikatör

Pernilla Lindblom är nyfiken på hur geografisk information och analys kan hjälpa till att visualisera hårda fakta och siffror som bekräftar det magkänslan säger, eller visar insikter som inte fanns på kartan tidigare. Hon intresserar sig även för hur dagens möjligheter inom GIS kan hjälpa såväl experter som de som inte kan GIS alls till en effektivare arbetsvardag.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev