3D-visualisering publiceras i bok över världens bästa kartor

  • 3D-visualisering publiceras i Map Book 2018

Aktuellt

3D-visualisering publiceras i bok över världens bästa kartor

Vi är glada och stolta över att berätta att en av våra kunders arbete ska förevigas i årlig kartbok med innehåll från hela världen.

Varje år publicerar Esri den internationella Map Book, som är en samling av några av världens bästa kartor och kartvisualiseringar. I nästa upplaga kommer en svensk karta, en 3D-film och kartvisualisering som Cleber Domingos Arruda i Helsingborg stad står bakom, publiceras i trycksaken.

Vi tog kontakt med Cleber och ställde den klassiska frågan: hur känns det?

– Det känns jättebra! Det var utmaning som jag föreslog för mig själv, att skapa 3D-filmen, och jag fullbordade det. Så jag är mycket stolt över resultatet.

På frågan om hur beskedet firades är han väldigt ödmjuk och säger:

– Jag pratar bara om det arbete jag gjorde med andra och jag antar att det är ett sätt att fira. Jag försöker inspirera andra att göra detsamma med sitt arbete.

Stort grattis, Cleber!

Lästips:

Om skribenten: Pernilla Lindblom - Marknadskommunikatör

Kartor är snygga, informativa och kan ofta ge en oöverträffad översikt. Det var den kombinationen som tidigt lockade Pernilla Lindblom till kartans underbara värld. Kombinerat med den moderna tekniken som geografiska informationssystem erbjuder kan kartorna idag berätta så mycket mer och bli tillgänglig för fler, något hon gärna vill hjälpa fler att dra nytta av.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev