Det betyder ArcGIS Pros vänliga gränssnitt för dig

  • ArcGIS Pros enkla användargränssnitt

Det moderna GIS:et

Det betyder ArcGIS Pros vänliga gränssnitt för dig

Är du nyfiken på ArcGIS Pro men har inte tagit steget att byta än? ArcGIS Pro innehåller många förbättringar jämfört med ArcMap och en som våra användare uppskattar mycket är det uppdaterade gränssnittet. Se filmen som förklarar varför.

När vi frågar våra användare om vad de gillar bäst med ArcGIS Pro, jämfört med ArcMap, lyfter nästan alla fram det enklare användargränssnittet. Det låter bra men vad betyder det egentligen?

Det bästa sättet vi kunde komma på för att förklara fördelarna var att helt enkelt visa! I den här filmen går vi därför igenom grunderna i hur användargränssnittet gör ditt arbete i ArcGIS Pro så mycket enklare, roligare och mer intuitivt.

Vi ger en introduktion till:

  • Hur gränssnittet ser till att du hela tiden har rätt verktyg tillgängligt.
  • Vad som händer när du har olika lager aktiverade.
  • Hur du kan jobba med utseende, etiketter och attributdata.

Ett byte du inte kommer ångra

Du som har jobbat i ArcMap tidigare kommer garanterat att uppskatta utvecklingen. Var bara beredd på att du på delvis behöver lära dig att hitta rätt på nytt. Men det går snabbt och du kommer inte vilja byta tillbaka.

Är du istället nybörjare inom ArcGIS kommer du helt enkelt bara uppleva ett enkelt och smidigt arbetsflöde.

Mycket nöje!

Om skribenten: John Smaaland - f.d. produktmarknadschef

John Smaaland har arbetat med GIS i närmare 15 år. Han drivs av sin passion för nya innovativa lösningar som är i framkant av GIS-utvecklingen. Det faktum att han aldrig blir fullärd inom området är en annan orsak till intresset – det finns alltid ny kunskap att hämta. John lämnade Esri Sverige för nya utmaningar i oktober 2018.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev