Se alla inspelningar från Developer Summit 2018 här

  • Filmer DevSummit 2018

Aktuellt

Se alla inspelningar från Developer Summit 2018 här

I år genomfördes den 13 upplagan av Developer Summit i Palm Springs. För dig som inte var på plats i Kalifornien, du som var där men inte kunde se allt eller om du deltog men behöver hjälpa minnet på traven så här efteråt – här hittar du alla inspelade filmer från årets upplaga av DevSummit:

Filmer DevSummit 2018

Om skribenten: John Smaaland - f.d. produktmarknadschef

John Smaaland har arbetat med GIS i närmare 15 år. Han drivs av sin passion för nya innovativa lösningar som är i framkant av GIS-utvecklingen. Det faktum att han aldrig blir fullärd inom området är en annan orsak till intresset – det finns alltid ny kunskap att hämta. John lämnade Esri Sverige för nya utmaningar i oktober 2018.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev