Tack alla besökare, för Kartdagarna 2018

  • Kartdagarna 2018, Linköping

Aktuellt

Tack alla besökare, för Kartdagarna 2018

I år genomfördes Kartdagarna i Linköping. Dagarna brukar vara en energikick och årets upplaga var inget undantag. GIS-intresset riktigt sprudlade om besökarna.

Programmet på Kartdagarna 2018 var späckat även i år med intressanta talare och sessioner.

Mellan pauserna hade vi förmånen att möta flera av våra kunder som redan använder ArcGIS, men även andra GIS-användare och personer som bara precis insett den värld av möjligheter som ett modernt GIS innebär.

Marianne Berglund var en av besökarna. Hon jobbar brett med GIS, och kanske var det även därför hon var intresserad av allt som Kartdagarna hade att erbjuda.

– Jag är här för att få inspiration, få koll på vad som är nytt, se vad andra gjort och träffa andra, sade hon.

Två andra som besökte oss i montern Per Egnefors och Yann Buhot.

– Jag är intresserad av hela GIS-kedjan, berättade Per glatt.

Yann håller med och de pratar entusiastiskt om hur de gärna engagerar sig i allt från hantering av data till analys. Strax är dock pausen är slut och de båda behöver bege sig vidare till nästa föreläsning.

Tack till er, och alla ni andra som besökte oss i montern!

Om skribenten: Pernilla Lindblom - Marknadskommunikatör

Kartor är snygga, informativa och kan ofta ge en oöverträffad översikt. Det var den kombinationen som tidigt lockade Pernilla Lindblom till kartans underbara värld. Kombinerat med den moderna tekniken som geografiska informationssystem erbjuder kan kartorna idag berätta så mycket mer och bli tillgänglig för fler, något hon gärna vill hjälpa fler att dra nytta av.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev