Tack alla besökare, för Kartdagarna 2018

  • Kartdagarna 2018, Linköping

Aktuellt

Tack alla besökare, för Kartdagarna 2018

I år genomfördes Kartdagarna i Linköping. Dagarna brukar vara en energikick och årets upplaga var inget undantag. GIS-intresset riktigt sprudlade om besökarna.

Programmet på Kartdagarna 2018 var späckat även i år med intressanta talare och sessioner.

Mellan pauserna hade vi förmånen att möta flera av våra kunder som redan använder ArcGIS, men även andra GIS-användare och personer som bara precis insett den värld av möjligheter som ett modernt GIS innebär.

Marianne Berglund var en av besökarna. Hon jobbar brett med GIS, och kanske var det även därför hon var intresserad av allt som Kartdagarna hade att erbjuda.

– Jag är här för att få inspiration, få koll på vad som är nytt, se vad andra gjort och träffa andra, sade hon.

Två andra som besökte oss i montern Per Egnefors och Yann Buhot.

– Jag är intresserad av hela GIS-kedjan, berättade Per glatt.

Yann håller med och de pratar entusiastiskt om hur de gärna engagerar sig i allt från hantering av data till analys. Strax är dock pausen är slut och de båda behöver bege sig vidare till nästa föreläsning.

Tack till er, och alla ni andra som besökte oss i montern!

Om skribenten: Pernilla Lindblom - Marknadskommunikatör

Pernilla Lindblom är nyfiken på hur geografisk information och analys kan hjälpa till att visualisera hårda fakta och siffror som bekräftar det magkänslan säger, eller visar insikter som inte fanns på kartan tidigare. Hon intresserar sig även för hur dagens möjligheter inom GIS kan hjälpa såväl experter som de som inte kan GIS alls till en effektivare arbetsvardag.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev