Populär mall i Story Maps uppdaterad

  • Story Maps mall Tour har uppdaterats

Tips och tricks

Populär mall i Story Maps uppdaterad

Mallen Story Maps Tour är en av de mest populära i Story Maps och den har nu blivit ännu bättre! Med den nya responsiva layouten Side-panel blir det ännu enklare att berätta med bilder, ord och karta. Se själv:

Om skribenten: John Smaaland - f.d. produktmarknadschef

John Smaaland har arbetat med GIS i närmare 15 år. Han drivs av sin passion för nya innovativa lösningar som är i framkant av GIS-utvecklingen. Det faktum att han aldrig blir fullärd inom området är en annan orsak till intresset – det finns alltid ny kunskap att hämta. John lämnade Esri Sverige för nya utmaningar i oktober 2018.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev