3 skäl till att delta på ArcGIS Användardagar 2018

Aktuellt

3 skäl till att delta på ArcGIS Användardagar 2018

Förändringstakten inom IT och GIS ökar hela tiden, och möjligheterna i ArcGIS är helt annorlunda idag jämfört med om man tittar både två och fem år i backspegeln. För att inte tala om hur det såg ut för tio år sedan… Därför känns det extra bra att kunna välkomna dig som ArcGIS-användare till en kostnadsfri kunskaps- och inspirationsdag i höst.

Ambitionen med ArcGIS Användardagar är att rusta dig som användare med kunskap och insikt som gör att du kan dra nytta av möjligheterna i ArcGIS-plattformen. Jag kan lova att ditt jobb blir både roligare och mer effektivt med stöd av en nyare version av ArcGIS.

Det här får du med dig

Årets program innehåller presentationer, demos, tips och kundexempel som hjälper dig att:

  1. Genomföra förflyttningen från det gamla till det nya
    Utvecklingen av GIS är en del av den digital transformationen, som i sig innebär både gemensamma och verksamhetsunika utmaningar. Med dig hem från användardagen får du råd och tips om hur du och din organisation genomför en migrering till ett modernt GIS. Om visionen är på plats är det fullt möjligt att göra resan i etapper.
  2. Utveckla användningen av geografisk analys
    Analysmöjligheterna har alltid varit en av de mest framstående styrkorna med GIS. I de senaste versionerna av ArcGIS finns fler, bättre och mer användarvänliga möjligheter till analys. Användardagarna ger dig kunskap om analysverktygen i ArcGIS Pro och Insights for ArcGIS. Vi kommer dessutom att visa hur ArcGIS samverkar med AI och machine learning.
  3. Dra nytta av plattformen för att dela data och information
    En stor fördel i ett modernt GIS är möjligheterna att dela det mesta – data, information, analysverktyg, tjänster, modeller och analysresultat i visualiseringar, rapporter och dahsboards. Interoperabilitet är ett nyckelord. Du kommer att komma tillbaka till kontoret laddad med inspiration och kunskap om hur din organisation kan samverka och fatta bättre beslut med stöd av ArcGIS i praktiken.

Det här är med andra ord en möjlighet till kompetensutveckling som du inte vill du inte missa! ArcGIS Användardagar 2018 kommer till 8 städer i september-oktober. Välkommen med din anmälan redan idag.

Klicka här för att anmäla dig till ArcGIS Användardagar 2018

Om skribenten: John Smaaland - f.d. produktmarknadschef

John Smaaland har arbetat med GIS i närmare 15 år. Han drivs av sin passion för nya innovativa lösningar som är i framkant av GIS-utvecklingen. Det faktum att han aldrig blir fullärd inom området är en annan orsak till intresset – det finns alltid ny kunskap att hämta. John lämnade Esri Sverige för nya utmaningar i oktober 2018.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev