Missa inte: Kostnadsfri kompetensutveckling för ArcGIS-användare

  • Puff ArcGIS Användardagar 2018 - portal, analys och samverkan

Aktuellt

Missa inte: Kostnadsfri kompetensutveckling för ArcGIS-användare

ArcGIS Användardagar är en kostnadsfri kunskaps- och inspirationsdag, som ger dig som använder ArcGIS ofta en uppdatering om möjligheterna i plattformen. Under en fullspäckad dag, som upprepas på 8 orter runtom i landet, får du lära dig mer om hur ArcGIS-plattformen möter dagens krav på moderna, smarta arbetsflöden.

I år fokuserar vi på inspiration och kunskap inom tre områden, nämligen:

  • Migreringen till ett modernt GIS med en destinationsportal i centrum
  • Plattformens nyare verktyg för analyser, till exempel ArcGIS Pro och Insights for ArcGIS
  • Samverkan genom att hantera, jobba med och konsumera data och information när, var och hur som helst

Läs mer om programmet för dagen här.

Länktips: 3 skäl att delta ArcGIS Användardagar 2018

Klicka här för att anmäla dig till ArcGIS Användardagar 2018

Om skribenten: Esri Sverige -

Kartor, geografisk information och analys ger dig och din verksamhet alla möjligheter att fatta snabba och välgrundade beslut, hantera data, ärenden och resurser på ett effektivt sätt, samarbeta bättre och modernisera kommunikationen med medborgare och kunder. Vi på Esri Sverige brinner för att hjälpa organisationer att effektivisera och kvalitetssäkra sin verksamhet med stöd av GIS (geografiska informationssystem). I vårt erbjudande finns både världsledande GIS-programvara och konsulttjänster inom GIS.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev