Besökare säger sitt om årets User Conference

  • Esri User Conference 2018

Aktuellt

Besökare säger sitt om årets User Conference

Utbudet av sessioner, workshops och olika tillställningar är enormt på Esris internationella användarkonferens i Kalifornien, vilket två svenska GIS-användare instämmer i till fullo.

På Esri User Conference, UC, i San Diego, Kalifornien, finns så klart allt för alla djupdykande GIS-nördar, men även gott om godsaker för analytiker, beslutsfattare och andra.

Bora Heggdal Powel på Esri User Conference 2018

Bora Heggdal är Head of Asset Performance på Powel. Han har dragit nytta av bredden som erbjöds under veckan.

– Jag har inspirerats av en mängd olika saker, både från min egen bransch men också från närliggande eller helt andra branscher. Jag har fått flera idéer till nya affärsmöjligheter, säger han.

Marcus Liljeberg Svenska Kraftnät på Esri User Conference 2018

Marcus Liljeberg är GIS-samordnare på Svenska Kraftnät och har som sådan ansvar för bredden.

– Det kan skapa lite stress att det är så mycket och så brett. Som samordnare kan jag inte välja ut och gå på djupet utan behöver se helheten, säger han.

Samtidigt är han väldigt nöjd med konferensen som arrangemang.

– Det är imponerande att få ordning på så många människor, alla föreläsningar och att allt fungerat så bra. Det är storslaget.

Om skribenten: Pernilla Lindblom - Marknadskommunikatör

Kartor är snygga, informativa och kan ofta ge en oöverträffad översikt. Det var den kombinationen som tidigt lockade Pernilla Lindblom till kartans underbara värld. Kombinerat med den moderna tekniken som geografiska informationssystem erbjuder kan kartorna idag berätta så mycket mer och bli tillgänglig för fler, något hon gärna vill hjälpa fler att dra nytta av.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev