Höjdpunkter från Esris internationella användarkonferens

  • Inledningssessionen på Esri User Conference

Det moderna GIS:et

Höjdpunkter från Esris internationella användarkonferens

Tack vare att inledningssessionen på Esri User Conference filmades kan du nu ta del av godbitar från världens största GIS-konferens – även om du inte var på plats i Kalifornien i juli. Botanisera bland klippen och låt dig inspireras!

Häng med på en rundtur bland de senaste möjligheterna för geografisk analys, insamling av och samarbete kring data i klippet här nedan. Eller se alla YouTube-klipp från inledningssessionen här.

Om skribenten: Esri Sverige -

Kartor, geografisk information och analys ger dig och din verksamhet alla möjligheter att fatta snabba och välgrundade beslut, hantera data, ärenden och resurser på ett effektivt sätt, samarbeta bättre och modernisera kommunikationen med medborgare och kunder. Vi på Esri Sverige brinner för att hjälpa organisationer att effektivisera och kvalitetssäkra sin verksamhet med stöd av GIS (geografiska informationssystem). I vårt erbjudande finns både världsledande GIS-programvara och konsulttjänster inom GIS.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev