Våra experter möter användare på ArcGIS Användardagar

  • ArcGIS Användardagar 2018

Aktuellt

Våra experter möter användare på ArcGIS Användardagar

ArcGIS Användardagar är en kostnadsfri kunskaps- och inspirationsdag för dig som använder ArcGIS ofta. Ta chansen att under en fullspäckad dag lära dig mer om hur ArcGIS-plattformen möter dagens krav på moderna, smarta arbetsflöden.

Förutom presentationer, demos och tips från våra egna experter får du höra representanter från flera av våra kunder. Helsingborg stad berättar till exempel om hur de lyckats implementera ArcGIS-plattformen brett i organisationen och hur den stödjer samverkan i deras organisation. Ett annat användarexempel är Holmen Skog, som ger värdefulla tips utifrån egna erfarenheter av hur de tog de allra första stegen på sin resa in i ett modernt webGIS.

ArcGIS Användardagar 2018 besöker 8 orter under september-oktober. Turnéstart i Linköping den 4 september närmar sig med stormsteg.

Mer information:

Klicka här för att anmäla dig till ArcGIS Användardagar 2018

Om skribenten: Esri Sverige - Nordens ledande leverantör av GIS

Vi på Esri Sverige brinner för att hjälpa organisationer att effektivisera och kvalitetssäkra sin verksamhet med stöd av GIS (geografiska informationssystem). I vårt erbjudande finns både den världsledande ArcGIS-plattformen såväl som konsulttjänster och utbildning inom GIS.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev