Upptäck möjligheterna med 3D-GIS

  • 3D-karta i ArcGIS

Det moderna GIS:et

Upptäck möjligheterna med 3D-GIS

Funktionerna med 3D-GIS har snabbt blivit både mer avancerade och enklare att använda, det har du säker inte missat. Med ArcGIS kan du till exempel utföra såväl avancerade 3D-analyser som bädda in 3D-scener (kartor) i dina Story Maps.

Se introduktionsfilmen och inspireras av hur du kan använda 3D-GIS i din verksamhet!

Om skribenten: John Smaaland - f.d. produktmarknadschef

John Smaaland har arbetat med GIS i närmare 15 år. Han drivs av sin passion för nya innovativa lösningar som är i framkant av GIS-utvecklingen. Det faktum att han aldrig blir fullärd inom området är en annan orsak till intresset – det finns alltid ny kunskap att hämta. John lämnade Esri Sverige för nya utmaningar i oktober 2018.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev