Öppet för anmälan till ArcGIS Användardagar 2018

  • ArcGIS Användardagar 2018

Aktuellt

Öppet för anmälan till ArcGIS Användardagar 2018

Missa inte den här chansen att utvecklas som ArcGIS-användare. Plattformen och dess möjligheter utvecklas i snabb takt. Så det gäller att hänga med! I september-oktober kommer därför ArcGIS Användardagar 2018 till 8 orter runt om i Sverige.

Under en kostnadsfri kunskaps- och inspirationsdag ger vi dig en uppdatering om möjligheterna i plattformen idag och imorgon. Du kan också passa på att gå en kurs i samband med användardagarna. På varje ort erbjuder vi nämligen en endagskurs i Insights for ArcGIS.

Läs mer och anmäl dig här

Åhörare och talare på ArcGIS Användardagar 2018

Om skribenten: Esri Sverige - Nordens ledande leverantör av GIS

Vi på Esri Sverige brinner för att hjälpa organisationer att effektivisera och kvalitetssäkra sin verksamhet med stöd av GIS (geografiska informationssystem). I vårt erbjudande finns både den världsledande ArcGIS-plattformen såväl som konsulttjänster och utbildning inom GIS.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev