Fira GIS under en dag med hela världen

  • Glad kvinna inom GIS

Aktuellt

Fira GIS under en dag med hela världen

En dag avsatt för geografi? Ja, det stämmer. Passa på att berätta om ditt GIS-arbete den 14 november.

GIS-dagen

Det är i samband med Geography Awareness Week som GIS-dagen firas den 14 november över hela världen.

Vill du visa upp hur du och ditt team, verksamhet eller skola jobbar med geografiska informationssystem? Då är det här tillfället att göra just det. Berätta hur ert arbete gör skillnad och låt hela världen få ta del av det.

Om skribenten: Pernilla Lindblom - Marknadskommunikatör

Pernilla Lindblom är nyfiken på hur geografisk information och analys kan hjälpa till att visualisera hårda fakta och siffror som bekräftar det magkänslan säger, eller visar insikter som inte fanns på kartan tidigare. Hon intresserar sig även för hur dagens möjligheter inom GIS kan hjälpa såväl experter som de som inte kan GIS alls till en effektivare arbetsvardag.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev