Fira GIS under en dag med hela världen

  • Glad kvinna inom GIS

Aktuellt

Fira GIS under en dag med hela världen

En dag avsatt för geografi? Ja, det stämmer. Passa på att berätta om ditt GIS-arbete den 14 november.

GIS-dagen

Det är i samband med Geography Awareness Week som GIS-dagen firas den 14 november över hela världen.

Vill du visa upp hur du och ditt team, verksamhet eller skola jobbar med geografiska informationssystem? Då är det här tillfället att göra just det. Berätta hur ert arbete gör skillnad och låt hela världen få ta del av det.

Om skribenten: Pernilla Lindblom - Marknadskommunikatör

Kartor är snygga, informativa och kan ofta ge en oöverträffad översikt. Det var den kombinationen som tidigt lockade Pernilla Lindblom till kartans underbara värld. Kombinerat med den moderna tekniken som geografiska informationssystem erbjuder kan kartorna idag berätta så mycket mer och bli tillgänglig för fler, något hon gärna vill hjälpa fler att dra nytta av.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev