Demo: Hitta data i katalogen

  • Hitta data i katalogen i ArcGIS Pro

Tips och tricks

Demo: Hitta data i katalogen

ArcGIS Pro är byggt för att göra det lätt att hitta information. Allt som krävs är att du är kopplad mot en portal, som ArcGIS Online.

När du är kopplad mot ArcGIS Online kan du i ArcGIS Pro, via fliken Catalog, nå data på flera olika sätt. Du kommer självklart åt den data du själv laddat upp till ditt konto på ArcGIS Online och data inom din organisation som du har rätt att se. Du kan även nå data som är publik. Via Esris Living Atlas kommer du åt ytterligare data.

Spana in den här demon så förstår du:

Om skribenten: Erik Lassyms - Teknisk rådgivare

Erik Lassyms har ett stort intresse för ny teknik och hur den kan skapa nytta i olika verksamheter. Han möter kunder och deras utmaningar på en mängd nivåer och hjälper till med såväl installationer som utbildningar. ArcGIS Enterprise och appar är de GIS-produkter han främst jobbar med.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev