5 skäl att använda Survey123 för datainsamling

  • Survey123 funkar i alla enheter

Tips och tricks

5 skäl att använda Survey123 för datainsamling

Survey123 for ArcGIS är en formulärcentrerad app som ger dig en enkel och intuitiv lösning för datainsamling i fält. Appen gör det möjligt att skapa, dela med sig av och analysera undersökningar i tre enkla steg: ställ frågor, få svar och fatta bättre beslut.

Samla in data enkelt med Survey123

Våra fem bästa skäl för att använda Survey123:

1. Det är enkelt att komma igång

Användningen sker i en enkel 123-process (därav appens namn) och användaren behöver inte vara GIS-expert. Läs mer om stegen.

2. Minimalt utbildningsbehov för fältpersonal

Survey123:s mobila app är designad med enkel- och användarvänlighet i fokus. Dessutom är ett bra formulär i sig enkelt att förstå.

3. Datainsamlingen sker i smarta formulär

Ett smart formulär anpassar frågorna efter de svar som registreras, vilket borgar för att korrekt och relevant information samlas in.

4. Survey123 är integrerat med ArcGIS-plattformen

I samma stund som data samlas in med Survey123 blir det tillgängligt i ArcGIS och kan hjälpa organisationen att fatta bättre beslut.

5. Rapportfunktioner är inbyggda

Du får enkelt en överblick över status för insamlingen. Dessutom finns naturligtvis möjlighet för både en översikt över insamlad data och lite mer sofistikerad analys.

Om skribenten: Erik Lassyms - Teknisk rådgivare

Erik Lassyms har ett stort intresse för ny teknik och hur den kan skapa nytta i olika verksamheter. Han möter kunder och deras utmaningar på en mängd nivåer och hjälper till med såväl installationer som utbildningar. ArcGIS Enterprise och appar är de GIS-produkter han främst jobbar med.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev