Byt från ett ljust ArcGIS Pro till ett mörkt via parallellt projekt

  • Byt tema i ArcGIS Pro

Tips och tricks

Byt från ett ljust ArcGIS Pro till ett mörkt via parallellt projekt

Att växla mellan ljust och mörkt tema är enkelt i ArcGIS Pro. Dessutom kan du ha flera projekt öppna samtidigt.

I ArcGIS Pro kan du välja mellan ett ljust och ett mörkt användargränssnitt, vilka passar olika bra beroende på vilken miljö du sitter i. För att byta tema på användargränssnittet behöver du starta om ArcGIS Pro, eller – som i filmen – öppna ett ytterligare projekt. Att kunna öppna flera parallella projekt i ArcGIS Pro var inte möjligt tidigare.

Om skribenten: Erik Lassyms - Teknisk rådgivare

Erik Lassyms har ett stort intresse för ny teknik och hur den kan skapa nytta i olika verksamheter. Han möter kunder och deras utmaningar på en mängd nivåer och hjälper till med såväl installationer som utbildningar. ArcGIS Enterprise och appar är de GIS-produkter han främst jobbar med.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev