Samla in data i fält med Collector

  • Fältinsamling med Collector

Tips och tricks

Samla in data i fält med Collector

Häng med på en detaljerad rundvandring i hur Collector gör datainsamling ute i verkligheten till ett rent nöje!

Collector for ArcGIS är den kartbaserade appen som underlättar insamling av data i fält. I det här seminariet får du bland annat se hur du tack vare integrationen med ArcGIS Online och ArcGIS Enterprise kan samla in data effektivt både online och offline.

Om skribenten: Magnus Kull - Utbildningschef

Magnus Kull arbetar med frågor som rör utbildning, med alltifrån lärarledda kurser till e-learning. Han har lång erfarenhet av GIS-branschen och förstår värdet av kompetensutvecklingens betydelse för att få ut maximal nytta av den moderna GIS-tekniken.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev