E-kurs: Kom igång med geobearbetning

  • e-kurs: Getting Started with Geoprocessing

Tips och tricks

E-kurs: Kom igång med geobearbetning

Arbeta smartare med hjälp av geobearbetning. ArcGIS Pro ger dig alla verktyg du behöver för att utföra geografiska analyser på bästa sätt. Den här kursen ger dig grunderna.

Geobearbetning innebär kortfattat att du kan arbeta effektivare och smartare och utgör ett ramverk och uppsättning av verktyg för att utföra beräkningar på geografiska och relaterad data. Du kan använda hela uppsättningen av verktyg för att utföra geografiska analyser men även välja att automatisera hanteringen av GIS-data. I den här kursen går vi igenom några nyckelbegrepp och tekniker för geografisk analys.

Efter genomförd kurs ska du ska kunna:

  • Utföra analyser med hjälp av geobearbetning.
  • Kontrollera egenskaperna i utdatan genom att justera inställningarna för geobearbetning.

Om skribenten: Magnus Kull - Utbildningschef

Magnus Kull arbetar med frågor som rör utbildning, med alltifrån lärarledda kurser till e-learning. Han har lång erfarenhet av GIS-branschen och förstår värdet av kompetensutvecklingens betydelse för att få ut maximal nytta av den moderna GIS-tekniken.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev