eSem: Byt över från ArcMap till ArcGIS Pro

  • Från ArcMap till ArcGIS Pro

Tips och tricks

eSem: Byt över från ArcMap till ArcGIS Pro

Är du en erfaren användare av ArcMap, på väg att byta över till ArcGIS Pro? Vad kul! Se seminariet som hjälper dig att komma igång snabbare.

ArcGIS Pro är på många sätt mycket enklare att arbeta i än i ArcMap men det gör också att det är flera saker du som van ArcMap-användare behöver lära om från början. Det här seminariet finns just för att du enklare ska få grepp om vad övergången innebär, och snabba på inlärningsprocessen.

Du får lära dig grundläggande terminologi i ArcGIS Pro och bekanta dig med den nya menystrukturen som anpassar sig efter vilka verktyg du just nu arbetar med. Andra saker som lyfts fram är skillnader i redigering och geobearbetning.

Om skribenten: Magnus Kull - Utbildningschef

Magnus Kull arbetar med frågor som rör utbildning, med alltifrån lärarledda kurser till e-learning. Han har lång erfarenhet av GIS-branschen och förstår värdet av kompetensutvecklingens betydelse för att få ut maximal nytta av den moderna GIS-tekniken.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev