Se skillnaderna mellan gamla och nya Collector

  • Jämförelse Collector Classic vs Aurora

Teknik

Se skillnaderna mellan gamla och nya Collector

Vi som arbetar med GIS vet ju att visualiseringar är viktiga för att skapa förståelse. Vi har tidigare berättat om vilka möjligheter som finns i nya Collector for ArcGIS. Här får du se en användare visa hur den nya skiljer sig från vår klassiker.

Nya Collector kom ut under januari och jag vet att intresset hos våra användare varit stort. Om du inte haft möjlighet eller hunnit ladda ner den senaste versionen än men ändå vill veta hur det nya skiljer sig från det gamla så vill jag tipsa om en film som visar just det: gamla Collector Classic, sida vid sida om nya Collector.

(Okej, egentligen ser vi betaversionen av nya Collector – även kallad Collector Aurora – men det är i det stora hela vad vi fått i den senaste versionen.)

Spana in!

Om skribenten: Erik Lassyms - Teknisk rådgivare

Erik Lassyms har ett stort intresse för ny teknik och hur den kan skapa nytta i olika verksamheter. Han möter kunder och deras utmaningar på en mängd nivåer och hjälper till med såväl installationer som utbildningar. ArcGIS Enterprise och appar är de GIS-produkter han främst jobbar med.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev