Förbered dig på nya licensmodellen i ArcGIS Enterprise

  • Nya användartyper i ArcGIS Enterprise

Teknik

Förbered dig på nya licensmodellen i ArcGIS Enterprise

Spana gärna in den här filmen om de nya användartyperna så du är förberedd på vad det innebär när den nya licensmodellen kommer till ArcGIS Enterprise.

Under december förra året introducerades den nya licensmodellen i ArcGIS Online med alla nya användartyper; på engelska kallade User Types. Nu i mars introduceras användartyperna även i ArcGIS Enterprise.

Våra kollegor i USA berättar mer i den här filmen om förändringen. Visserligen utgår man från ArcGIS Online men användartyperna kommer självklart vara samma i Enterprise. Kika gärna!

Det viktigaste du behöver veta är att ingenting egentligen förändras. För att du ska få tillgång till de nya användartyperna i ArcGIS Enterprise behöver du uppdatera till den senaste versionen, som är planerad att komma den här månaden.

Läs gärna mer om vad vi skrivit om nya licensmodellen:

Om skribenten: Håkan Nordlund - Teknisk chef och partneransvarig

Håkan arbetar nära Esris produktutvecklingsteam i USA för att kunna bidra till och föra in den bästa GIS-tekniken till Sverige. Dessutom arbetar han med partners till Esri Sverige för att ge dem de rätta förutsättningarna att bygga fokuserade appar och lösningar ovanpå ArcGIS-plattformen.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev