Träffa oss på Position och prata GIS för stadsutveckling

  • Position för samhällsbyggande

Aktuellt

Träffa oss på Position och prata GIS för stadsutveckling

Du missar väl inte att Kartdagarna i år växlar upp och kallar eventet för Position? Den 19–20 mars går det av stapeln och vi hoppas träffa dig där för att prata om hur GIS underlättar för dig och samtidigt bidrar till smartare städer.

Position är årets stora event när det kommer till stadsutveckling och digitalitet. Temat för 2019 är digitalt samhällsbyggande och vi finns självklart på plats. Välkommen till oss i monter C:14 där vi visar och berättar mer om hur ArcGIS bidrar till en smart och hållbar stadsutveckling och hjälper dig att bli effektivare i vardagen.

Vi ses på Kistamässan den 19–20 mars!

Läs mer på position2030.se

Om skribenten: Pernilla Lindblom - Marknadskommunikatör

Kartor är snygga, informativa och kan ofta ge en oöverträffad översikt. Det var den kombinationen som tidigt lockade Pernilla Lindblom till kartans underbara värld. Kombinerat med den moderna tekniken som geografiska informationssystem erbjuder kan kartorna idag berätta så mycket mer och bli tillgänglig för fler, något hon gärna vill hjälpa fler att dra nytta av.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev