Träffa oss på Position och prata GIS för stadsutveckling

  • Position för samhällsbyggande

Aktuellt

Träffa oss på Position och prata GIS för stadsutveckling

Du missar väl inte att Kartdagarna i år växlar upp och kallar eventet för Position? Den 19–20 mars går det av stapeln och vi hoppas träffa dig där för att prata om hur GIS underlättar för dig och samtidigt bidrar till smartare städer.

Position är årets stora event när det kommer till stadsutveckling och digitalitet. Temat för 2019 är digitalt samhällsbyggande och vi finns självklart på plats. Välkommen till oss i monter C:14 där vi visar och berättar mer om hur ArcGIS bidrar till en smart och hållbar stadsutveckling och hjälper dig att bli effektivare i vardagen.

Vi ses på Kistamässan den 19–20 mars!

Läs mer på position2030.se

Om skribenten: Pernilla Lindblom - Marknadskommunikatör

Pernilla Lindblom är nyfiken på hur geografisk information och analys kan hjälpa till att visualisera hårda fakta och siffror som bekräftar det magkänslan säger, eller visar insikter som inte fanns på kartan tidigare. Hon intresserar sig även för hur dagens möjligheter inom GIS kan hjälpa såväl experter som de som inte kan GIS alls till en effektivare arbetsvardag.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev