Anmälan till årets största konferens om GIS öppen

  • Esris användarkonferens i San Diego, Kalifornien

Aktuellt

Anmälan till årets största konferens om GIS öppen

Varje år sedan ett halvt sekel tillbaka genomförs Esri User Conference i USA. I år är inget undantag. Följ med oss till San Diego i Kalifornien, USA, den 8–12 juli för en vecka späckad av nyheter, inspiration och trender inom GIS i allmänhet och ArcGIS i synnerhet.

Esris användarkonferens i San Diego är en av årets största GIS-händelser. Varje år strömmar runt 18 000 deltagare från hela världen dit, och anmälan är nu öppen. Konferensen äger rum den 8–12 juli.

Vi på Esri Sverige bjuder dig som kund att boka in dig via vårt boendepaket. Vi tar hand om hotellbokningen, bjuder in till såväl informationsmöte som en härlig middag tillsammans med alla andra som reser med oss, och ser till att du får en givande vistelse på plats.

Som besökare på användarkonferensen får du möjlighet att träffa och prata med Esris experter, utvecklare och analytiker direkt. De delar med sig av allt det senaste och vad som är på gång.

Oavsett om du är nybörjare eller avancerad användare finns det något för dig!

Om skribenten: Esri Sverige - Nordens ledande leverantör av GIS

Vi på Esri Sverige brinner för att hjälpa organisationer att effektivisera och kvalitetssäkra sin verksamhet med stöd av GIS (geografiska informationssystem). I vårt erbjudande finns både den världsledande ArcGIS-plattformen såväl som konsulttjänster och utbildning inom GIS.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev