Ljudet av ett ekosystem i vacker Story Map

  • Story Map att lyssna på

Det moderna GIS:et

Ljudet av ett ekosystem i vacker Story Map

Du har säkert sett en Story Map tiotals eller hundratals gånger. Men hur många gånger har du lyssnat på en?

Så här när våren börjar återvända till vårt avlånga land börjar det även kvittra och sjunga utanför våra fönster, vilket är en härlig känsla. Just tongångar från vår svenska natur kommer jag inte bjuda på idag men väl dela med mig av skönsång från den amerikanska kontinenten.

Häng med på en bildskön, men framför allt ljudskön resa till flera naturområden i nordvästra USA, inklusive bland annat Yellowstones nationalpark.

Se direkt nedan eller klicka dig in här.

Om skribenten: Göran Petterson - Director Services

Göran Pettersson arbetar för att Esri Sveriges kunder får ut mesta möjliga värde av sin GIS-investering, inte minst hur kunderna kan bidra till hållbarhet med hjälp av GIS. Stort fokus läggs på att förstå kundernas behov och matcha det med verktygen som finns i ArcGIS-plattformen.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev