Därför är en medverkan på Esri User Conference en bra idé

  • Session i ArcGIS Pro under Esri User Conference

Aktuellt

Därför är en medverkan på Esri User Conference en bra idé

Att vara uppdaterad på den senaste GIS-tekniken, och hur den kan användas för att hålla konkurrenterna på avstånd – det är bara ett par goda anledningar för att besöka Esris användarkonferens i San Diego i juli.

Den 8–12 juli äger användarkonferensen Esri User Conference (UC) rum i San Diego, USA. Ett besök på konferensen är en stor investering och ibland kan det vara svårt att motivera resan för sin chef, eller att prioritera det i sin egen kalender.

Här har vi samlat några anledningar till att ett besök till Esri UC är väl värd insatsen:

Du blir uppdaterad på det senaste. Tekniken inom ArcGIS utvecklar sig i rekordfart. En medverkan på Esri User Conference är det enskilt bästa tillfället att uppdatera sig på de möjligheter i ArcGIS-plattformen som skapar värde för din verksamhet.

Håll konkurrenterna på avstånd. ArcGIS är det ledande geografiska informationssystemet. Att kunna utnyttja möjligheterna med tekniken och omvandla dem till nyttor gör att du och din verksamhet kan ligga steget före era konkurrenter.

Träffa andra med samma utmaningar.  Under eventet finns deltagare på plats från hela världen, från en otalig mängd olika branscher, såväl privat som offentlig och ideell sektor. Du har alla möjligheter att hitta organisationer med samma utmaningar som du har och utbyta erfarenheter och lösningar.

Utbilda dig och lär nytt. Här får du chansen att utbilda dig inom de delar inom ArcGIS som du vill lära dig mer om, eller som du inte ens visste att du har stor nytta av att kunna.

Tips och rekommendationer från experterna. Ledande utvecklare, GIS-experter och analytiker delar med sig av tips, tricks och rekommendationer. Behöver du få svar på en egen specifik fråga, ja då är det bara att fråga!

Du kan också gärna läsa vad kunder som följde med förra året tyckte.

Vi hoppas att du följer med oss till Esri User Conference!

Om skribenten: Esri Sverige - Nordens ledande leverantör av GIS

Vi på Esri Sverige brinner för att hjälpa organisationer att effektivisera och kvalitetssäkra sin verksamhet med stöd av GIS (geografiska informationssystem). I vårt erbjudande finns både den världsledande ArcGIS-plattformen såväl som konsulttjänster och utbildning inom GIS.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev