ArcGIS Användardagar återvänder – boka in i kalendern redan nu

  • Välkommen till ArcGIS Användardagar

Aktuellt

ArcGIS Användardagar återvänder – boka in i kalendern redan nu

I höst återkommer turnén ArcGIS Användardagar: Under två månader reser vi land och rike runt för att inspirera och utbilda inom ArcGIS. Nu släpper vi datumen – boka upp i din kalender redan nu och håll utkik på bloggen för mer information!

ArcGIS Användardagar genomförs på totalt åtta orter i Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr. Under turnén bjuds du in att gratis under en dag ta del av de senaste nyheterna inom ArcGIS. Vi ger dig stort och smått, hög och lågt från hela ArcGIS-plattformen.

Länk till anmälan kommer lite senare i vår.

Turnédatum

Datum Ort
3 sept Linköping
10 sept Gävle
17 sept Göteborg
24 sept Jönköping
1 okt Karlstad
8 okt Malmö
15 okt Luleå
22 okt Stockholm

För vem är ArcGIS Användardagar?

ArcGIS Användardagar är perfekt för dig som vill veta mer om den senaste tekniken, få djupare insikt i hur du kan effektivisera din egen arbetsvardag för att kunna göra mer med det roliga GIS:et. Det är också ett perfekt tillfälle för dig som vill veta mer om hur ArcGIS kan bidra till smartare arbetsflöden i största allmänhet.

Om skribenten: Pernilla Lindblom - Marknadskommunikatör

Kartor är snygga, informativa och kan ofta ge en oöverträffad översikt. Det var den kombinationen som tidigt lockade Pernilla Lindblom till kartans underbara värld. Kombinerat med den moderna tekniken som geografiska informationssystem erbjuder kan kartorna idag berätta så mycket mer och bli tillgänglig för fler, något hon gärna vill hjälpa fler att dra nytta av.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev