Tipsa oss om hur ni använder ArcGIS

  • Ditt bidrag på ArcGIS Användardagar

Aktuellt

Tipsa oss om hur ni använder ArcGIS

Om du frågar oss är ArcGIS Användardagar en av årets bästa händelser inom GIS. I höst är turnén tillbaka och nu vill vi ha din hjälp: vilka smarta lösningar drar din verksamhet nytta av i ArcGIS-plattformen?

Jobbar din verksamhet med ArcGIS på ett sätt som du tror kan vara inspirerande för andra? Berätta för oss! Vi är extra intresserade av exempel som rör:

  • Hur ni har kommit gång med och implementerat ArcGIS Online eller Portal
  • Nya insikter er verksamhet har fått tack vare geografiska analyser
  • Hur ni använder ArcGIS-plattformen med appar för att dela data och information

Fyll i det här formuläret redan idag!

Berätta om vilken utmaning ni haft (ingen utmaning är för liten), hur ArcGIS bidragit till en lösning och vilken nytta ni har av den nya lösningen idag. Kanske blir det ditt bidrag som kommer synas under ArcGIS Användardagar i höst?

Vi ser fram emot ditt bidrag!

Om skribenten: Pernilla Lindblom - Marknadskommunikatör

Pernilla Lindblom är nyfiken på hur geografisk information och analys kan hjälpa till att visualisera hårda fakta och siffror som bekräftar det magkänslan säger, eller visar insikter som inte fanns på kartan tidigare. Hon intresserar sig även för hur dagens möjligheter inom GIS kan hjälpa såväl experter som de som inte kan GIS alls till en effektivare arbetsvardag.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev