Utvalda eKurser om grunderna i ArcGIS Online

  • Grundläggande e-kurser i ArcGIS Online

Tips och tricks

Utvalda eKurser om grunderna i ArcGIS Online

Få koll på grunderna i ArcGIS Online på bara någon minut. Se en eller flera av några utvalda, grundläggande eKurser.

ArcGIS Online är enkelt att använda – det är designat på det viset. För dig som är helt nya på ArcGIS Online kan det ändå vara skönt att få en presentation av programmet och dess möjligheter. I en rad korta eKurser får du ta del av grunderna i en del av allt du och din organisation kan använda ArcGIS Online till.

Varje eKurs är 1–3 minuter långa. Se kurserna här:

Om skribenten: Magnus Kull - Utbildningschef

Magnus Kull arbetar med frågor som rör utbildning, med alltifrån lärarledda kurser till e-learning. Han har lång erfarenhet av GIS-branschen och förstår värdet av kompetensutvecklingens betydelse för att få ut maximal nytta av den moderna GIS-tekniken.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev