Kurserbjudande för deltagare på ArcGIS Användardagar

  • Åhörare

Aktuellt

Kurserbjudande för deltagare på ArcGIS Användardagar

Vad sägs om att bli inspirerad och få ta del av de senaste nyheterna inom ArcGIS, och dessutom delta på en kurs till rabatterat pris? Precis det har du som deltar på ArcGIS Användardagar möjlighet till.

För dig som deltar på ArcGIS Användardagar erbjuds du 25% rabatt på höstens alla schemalagda kurser. I samband med ArcGIS Användardagar i Göteborg, Malmö och Stockholm kan du till exempel boka in dig på en tvådagarskurs i Migrating from ArcMap to ArcGIS Pro.

I Stockholm genomförs även kursen Performing Analysis with ArcGIS Pro i direkt anslutning, så passa gärna på att delta om du har möjlighet.

Om ingen av dessa kurser passar kan du även välja utifrån hela vårt kursutbud här. Du kan boka så många kurser du vill och hinner genomföra under hela hösten. Du kan delta på kurser både före och efter den användardag du kommer besöka. 

För att få rabatten

Ange koden ”Användardagen 2019” när du bokar kursen för att erhålla rabatten. Erbjudandet går inte att kombinera med andra eventuella erbjudanden eller rabatter. Välkommen!

Om skribenten: Magnus Kull - Utbildningschef

Magnus Kull arbetar med frågor som rör utbildning, med alltifrån lärarledda kurser till e-learning. Han har lång erfarenhet av GIS-branschen och förstår värdet av kompetensutvecklingens betydelse för att få ut maximal nytta av den moderna GIS-tekniken.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev