Anmälan till ArcGIS Användardagar öppen

  • Anmälan till ArcGIS Användardagar öppen

Aktuellt

Anmälan till ArcGIS Användardagar öppen

Nu har vi öppnat upp för anmälan inför årets ArcGIS Användardagar. Förra året fick vi fullt hus eller nära fullt hus på flera orter så vänta inte med din anmälan.

Passa på att under en dag och i den stad som passar dig bäst delta på någon av våra ArcGIS Användardagar. I september och oktober åker vi återigen ut på turné för att utbilda och inspirera kring det senaste inom ArcGIS.

Turnédatum

Datum Ort
3 sept Linköping
10 sept Gävle
17 sept Göteborg
24 sept Jönköping
1 okt Karlstad
8 okt Malmö
15 okt Luleå
22 okt Stockholm

Vad är ArcGIS Användardagar?

ArcGIS Användardagar är ett kostnadsfritt tillfälle för dig som GIS-expert och ArcGIS-användare att ta del av det senaste inom ArcGIS och även få smakprov på vad som kommer framöver. Under åtta veckor besöker vi lika många städer i Sverige för att inspirera om stora möjligheter och små, men minst lika viktiga, detaljer från hela ArcGIS produktutbud.

Om skribenten: Esri Sverige - Nordens ledande leverantör av GIS

Vi på Esri Sverige brinner för att hjälpa organisationer att effektivisera och kvalitetssäkra sin verksamhet med stöd av GIS (geografiska informationssystem). I vårt erbjudande finns både den världsledande ArcGIS-plattformen såväl som konsulttjänster och utbildning inom GIS.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev