Gör en karta i Lego

  • Världskarta i Legostil

Tips och tricks

Gör en karta i Lego

Vem lekte inte med Lego när man var liten? Spenderade timmar med de små bitarna? Nu kan du skapa en egen karta i Legostuk.

Låt barnasinnet flöda! En kille vid namn John M Nelson har gjort grovjobbet och skapat en kartstil för ArcGIS Pro som omvandlar alla vektorpunkter, linjer och polygoner till en illusion av de små plastbitarna. Allt du behöver göra är att hämta hem stilen här.

Mycket nöje med ditt Lego-kartbyggande!

Glänsande Legobitar illustrerar flod i ArcGIS Pro

Om skribenten: Erik Lassyms - Teknisk rådgivare

Erik Lassyms har ett stort intresse för ny teknik och hur den kan skapa nytta i olika verksamheter. Han möter kunder och deras utmaningar på en mängd nivåer och hjälper till med såväl installationer som utbildningar. ArcGIS Enterprise och appar är de GIS-produkter han främst jobbar med.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev