Utbilda dig i ArcGIS under sommarens lugnare dagar

  • Utbilda dig inom ArcGIS i sommar

Tips och tricks

Utbilda dig i ArcGIS under sommarens lugnare dagar

Kunskap kan aldrig tas ifrån dig. Och det finns en aldrig sinande ström av nya saker du kan lära dig inom ArcGIS, inte minst tack vare digitala kurser på webben.

Nu har semestertiderna så smått börjat komma. Vissa av er är kanske redan nerkopplade och avkopplade. Men flertalet har nog ett litet tag kvar. Sannolikt börjar det lugna ner sig så smått, så varför inte passa på att gå en webbkurs?

Gå en webbkurs, när det passar dig

Webbkurserna är gratis för dig med underhåll, tillgängliga dygnet runt där och när det passar dig. På kontoret såväl som på stranden…

Den här månaden vill jag lyfta fram följande eKurser lite extra, alla på mellan 1-2 timmar:

Bli handledd när du lär dig

Vi erbjuder självklart även lärarledda kurser på plats. Nu finns all höstens kurser publicerade på vår webbsida. Vill du redan nu planera för handledd utbildning inom ArcGIS kan du se alla kurser här.

Nytt för i höst är kurserna Creating Maps and Visualizations with ArcGIS och ArcGIS Enterprise: Administration Workflows.

Trevlig GIS-sommar!

Om skribenten: Magnus Kull - Utbildningschef

Magnus Kull arbetar med frågor som rör utbildning, med alltifrån lärarledda kurser till e-learning. Han har lång erfarenhet av GIS-branschen och förstår värdet av kompetensutvecklingens betydelse för att få ut maximal nytta av den moderna GIS-tekniken.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev