Inspireras och ta del av det senaste inom ArcGIS! Vid åtta tillfällen, på åtta orter i landet, bjuder vi in dig att kostnadsfritt delta på ArcGIS Användardagar.

Under en fullspäckad dag ger vi dig den senaste utvecklingen inom ArcGIS. Vi delar med oss av våra bästa tips och rekommendationer, både vad gäller teknik som användarflöden. Det här är helt enkelt det ultimata tillfället att få serverat de där nya, nyttiga och värdefulla sakerna du inte hinner kolla upp i vardagen. Eller kanske inte ens visste var möjligt…

Därför ska du delta

1. Nyheter och teknikutveckling som inspirerar

Tekniken inom ArcGIS har utvecklats i galopperande fart de senaste åren. Under ArcGIS Användardagar lyfter vi fram de appar, program och funktioner som är av störst intresse för dig och som hjälper dig att effektivisera ditt arbete, samtidigt som jobbet blir roligare.

Vi bjuder till exempel på populära teman som samarbetet mellan GIS och BIM, AI och machine learning, samt det senaste inom populära appar som Collector, Story Maps och ArcGIS Pro.

2. Stöd för migrering av GIS:et

För att ta del av möjligheterna i de senaste årens GIS-utveckling krävs en övergång till det moderna GIS:et, GIS:et i molnet, ett webb-GIS – eller vad man nu vill kalla det.

Vi ger dig verktygen och argumenten som hjälper dig att övertyga beslutsfattare om varför det är värt att satsa lite tid och resurser på att ta nästa steg. Migreringen må kännas stor men den är fullt möjlig att göra i mindre mer lättöverskådliga steg.

3. Utbildning och support stöttar hela vägen

Har du specifika frågor på plats får du gärna ställa dem till vår support, som är med på ArcGIS Användardagar. Och känner du att du vill fördjupa dig inom en viss del av ArcGIS ska du passa på att boka in en kurs i höst – som deltagare på användardagen får du nämligen 25% på alla våra lärarledda kurser, hela hösten fram till nyår.

Läs mer och anmäl dig här. Det kostar inget att delta.