eKurs: Skapa digitala formulär med Survey123

  • Formulär i Survey123

Tips och tricks

eKurs: Skapa digitala formulär med Survey123

Lämna papper och penna på kontoret. Med Survey123 samlas ny data in direkt via ett digitalt formulär i mobil.

Survey123 är det enkla sättet att digitalt och säkert samla in information, allt som behövs är en mobiltelefon. Survey123 innebär att du inte behöver använda pappersformulär längre, varken för att skapa och dela ut eller för att samla in information.

I den här kursen får du lära dig grunderna: att skapa, publicera och dela de digitala formulären via Survey123. Vi ger dig rekommendationer för hur du bäst bygger upp ett formulär och hur du delar med dig av resultaten.

Resultatet från en Survey123 kan enkelt delas till hela eller utvalda delar av organisationen, eller till hela världen.

Om skribenten: Magnus Kull - Utbildningschef

Magnus Kull arbetar med frågor som rör utbildning, med alltifrån lärarledda kurser till e-learning. Han har lång erfarenhet av GIS-branschen och förstår värdet av kompetensutvecklingens betydelse för att få ut maximal nytta av den moderna GIS-tekniken.

Relaterade inlägg

ArcGIS-bloggen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev